Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου ήταν ένα από τα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας των Τεμπών και στο φως τη δημοσιότητας ήρθε βίντεο με άνδρες των ΛΟΚ να αποτίουν φόρο τιμής στον 23χρονο Κύπριο φοιτητή της Νομικής, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως καταδρομέας.

«Δε θέλω δόξες και τιμές/Στεφάνια και αψίδες/Μονάχα στην κηδεία μου/Να ‘ρθουν οι λοκατζήδες

Μια ζώνη ρίψεως/Στον τάφο μου ανοίξτε/Κομάντος μ’ αλεξίπτωτα/Γύρω – γύρω ρίξτε

Δε θέλω η μανούλα μου/Για εμένανε να κλάψει/Μόνο στον ξύλινο σταυρό/Ο Τολμών Νικά να γράψει», ακούγεται να λένε.

Το βίντεο δημοσίευσε ο πρώην δημοσιογράφος Σωτήρης Παπαδόπουλος και προέρχεται από πατέρα παιδιού που είναι στα ΛΟΚ.

Ένα βίντεο που συγκλονιζει! Οι άνδρες των ΛΟΚ αποτίοντας φόρο τιμής στον Κυπριανό Παπαιωάννου που έχασε την ζωη του στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη! Μία φορά ΛΟΚ, παντα ΛΟΚ! το βίντεο δημοσίευσε ο πρώην δημοσιογράφος και αγαπημενος φιλος μου Σωτήρης Παπαδόπουλος και είναι από πατέρα παιδιού που είναι στα ΛΟΚ

Posted by Dimitris Filippidis on Monday, March 6, 2023

Έγινε η κηδεία του στην Κύπρο

Στο μεταξύ, χθες Δευτέρα (6/3), τελέστηκε, δημοσία δαπάνη, η κηδεία Κυπριανού Παπαϊωάννου στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Αυγόρου.

Η παράκληση της οικογένειας του εκλιπόντος σε όσους παρέστησαν στην κηδεία ήταν να φορούν λευκά ρούχα κατά την εξόδιο ακολουθία.

Η Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου φοιτούσε ο Κυπριανός Παπαϊωάννου ανακοίνωσε ότι θα προτείνει στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών τη θέσπιση υποτροφίας στη μνήμη του 23χρονου.