Σε περιπέτειες φαίνεται πως έχει μπει ένα μοντέλο του GNTM το οποίο μηνύθηκε από οδηγό ταξί καθώς εκείνη τον βιντεοσκόπησε εν αγνοία του. Σύμφωνα με την εκπομπή «Love It» το περιστατικό συνέβη τον Απρίλιο.

Ο οδηγός ταξί κλήθηκε να παραλάβει το μοντέλο του GNTM μέσω της χρήσης γνωστής εφαρμογής και να την πάει σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

Το μοντέλο ζήτησε από τον οδηγό ταξί να την περιμένει και ο οδηγός ταξί, ο οποίος δεν είχε ενημερωθεί για την αναμονή την ενημέρωσε πως δεν μπορεί να πάει κόντρα στην εφαρμογή και της εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούσε να την περιμένει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, ο οδηγός ταξί τόνισε στην μήνυση του πως εκείνη εξοργίστηκε και ξεκίνησε να του μιλάει πάρα πολύ άσχημα με αποκορύφωμα να βγει από το ταξί και να μην κλείνει την πόρτα του οχήματος, ενώ παράλληλα εν αγνοία του βιντεοσκοπούσε.

Έμαθε για το βίντεο τυχαία από το Tik Tok

Ο δικηγόρος του 58χρονου ταξιτζή, Ευάγγελος Τρουμπετάρης, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή αναφέρθηκε στην υπόθεση και μετέφερε τις θέσεις του πελάτη του.

«Γενικά, δεν μπορώ να αποκαλύψω στοιχεία της υπόθεσης θα πως όμως όσα μου επιτρέπονται. Θα σας πω τα εξής. Έχουμε προσφύγει στη Δικαιοσύνη η οποία είναι η πλέον αρμόδια να επιληφθεί και περιμένουμε η πολιτεία να αντιδράσει το γρηγορότερο. Ο εντολέας μου δεν έλαβε γνώση ο ίδιος του επίμαχου βιντεοληπτικού υλικού αλλά από τρίτο πρόσωπο, από τον ανιψιό του, τυχαία, έκανε αναζήτηση στην εφαρμογή του Tik Tok» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

Τι ήταν αυτό που εξόργισε τον οδηγό ταξί και προχώρησε στη μήνυση; «Η δημόσια διαπόμπευση γιατί πέρα από την ανάρτηση του βιντεοληπτικού υλικού στην εφαρμογή Tik Tok αναμεταδόθηκε σε πλείστα δημοσιογραφικά sites. Εξόργισε κυρίως και τα παιδιά του, τα οποία είναι 25 και 28 χρόνων αντιστοίχως. Όλος ο κοινωνικός περίγυρος, λίγο πολύ έχει λάβει γνώση» εξήγησε ο δικηγόρος.

Της μίλησε άσχημα;

Σε σχόλιο, πως η πλευρά του μοντέλου τονίζει πως ο οδηγός ταξί της μίλησε άσχημα με αποτέλεσμα και εκείνη να εξοργιστεί, ο δικηγόρος ανέφερε πως: «Μπορείτε να δείτε το βίντεο και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα».

Να σημειωθεί πως η εκπομπή «Love It» ανέφερε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με το μοντέλο του GNTM κάτι το οποίο δεν κατέστη δυνατό.

Πηγή: newsbeast.gr