«Ο Βλαχοδήμος θα μπορούσε σύντομα να γίνει ο τρίτος ακριβότερος τερματοφύλακας στην ιστορία». Αυτό αναφέρει η γερμανική  ιστοσελίδα transfertmarkt, που ειδικεύεται στην οικονομία  του ποδοσφαίρου.

Προϋπόθεση, όπως  σημειώνει χαρακτηριστικά και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, να μεταγραφεί στην Νιούκαστλ, με την οποία τον  συνδέουν το τελευταίο διάστημα, αναφορές των βρετανικών ΜΜΕ.

Αφού παραθέτει τις δηλώσεις του Έλληνα  εκπροσώπου του στην Bild («Το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται  είναι μια επιβεβαίωση για την καλή παρουσία του τις τελευταίες σεζόν») και σημειώνει με κριτική ότι «για την Στουτγκάδρη δεν θεωρήθηκε αρκετά καλός» (αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα την σεζόν 2015-16), αναφέρει:

«Η τρέχουσα αξία του είναι 12 εκατομμυρίων ευρώ. Αλλά χάρη στην ρήτρα εξόδου του, 60 εκατομμύρια ευρώ θα μπορούσε σύντομα να γίνει ο τρίτος ακριβότερος τερματοφύλακας στην ιστορία. Μόνο ο Κέπα (80 εκατομμύρια ευρώ για τη Τσέλσι) και ο Άλισον (62,5 εκατομμύρια ευρώ για την Λίβερπουλ) ήταν πιο ακριβοί. Από την Στουτγκάρδη  ο τερματοφύλακας μετακόμισε πρώτα στον Παναθηναϊκό το 2016 και έπειτα για 2,4 εκατομμύρια ευρώ στην Μπενφίκα το 2018 όπου  εδραιώθηκε ως βασικός. Η Στουτγκάρδη έλαβε το 30% αυτής της μεταφοράς, αλλά θα απομακρύνθεί με άδεια χέρια εάν η Νιούκασλ τον αποκτήσει».

Πηγή: newsbeast.gr