Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποδέχθηκε την πρόταση ρωσικής εταιρείας για να του ράψει αθλητικές φόρμες, τις οποίες και θα διαφημίσει.

Ο διευθυντής της εταιρεία «Uniform Atelier», Ντμίτρι Σίσκιν, πρότεινε στον Ρώσο πρόεδρο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, να ράψει για τον ίδιο αθλητικές φόρμες, από την συλλογή αθλητικών ρούχων Putin Team την οποία παρουσίασε το 2019, με σκοπό να διαφημίσει τα προϊόντα της ρωσικής εταιρείας.

«Θα ήθελα πολύ να σας προτείνω, να δημιουργήσω για εσάς αθλητικές φόρμες από την συλλογή αυτή. Σαν άνθρωπός που σας αρέσει ο αθλητισμός, ελπίζω ότι θα δεχθείτε την πρότασή μου, υποστηρίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο την εγχώρια παραγωγή», είπε ο Σίσκιν απευθυνόμενος στον Ρώσο πρόεδρο, κατά την διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης για την κατάσταση στην ελαφρά βιομηχανία, της οποίας προήδρευσε ο Πούτιν.

«Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, θα είναι πολύ καλό» απάντησε ο Ρώσος πρόεδρος και προσέθεσε χαμογελώντας: «Για την τιμή, ελπίζω να συμφωνήσουμε».

Η ρωσική εταιρεία αθλητικών ειδών «Uniform Atelier» παράγει αθλητικές φόρμες για επαγγελματίες αθλητές, όπως και στολές για σκι. Τα προϊόντα της τα διαθέτει στην εσωτερική αγορά, αλλά εκτελεί παραγγελίες και για ευρωπαϊκές εταιρίες αθλητικών ειδών.

Πηγή: newsbeast.gr