Δεν έχει αντίρρηση ο ΠΑΟΚ να παραχωρηθεί ο Λέο Μάτος στην Βάσκο ντα Γκάμα της Βραζιλίας μετά από επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Μετά από 168 συμμετοχές, 26 γκολ, τίτλους (πρωτάθλημα-κύπελλα) με τον ΠΑΟΚ, ο Λέο Μάτος επιστρέφει στη Βραζιλία, καθώς αυτή ήταν η επιθυμία του ίδιου μετά την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι από τη Βάσκο ντα Γκάμα.

Το θέμα συζητήθηκε μεταξύ του 34χρονου ποδοσφαιριστή και του Ιβάν Σαββίδη, με τον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου» να κάνει αποδεκτό το αίτημά του για τη μεταγραφή παρότι πριν από μόλις τρεις εβδομάδες η συζήτηση ήταν διαφορετική.

Από την στιγμή που προέκυψε το ενδιαφέρον της Βάσκο ντα Γκάμα, ο Μάτος επιδίωξε να πάρει το «ΟΚ» του Σαββίδη για τη μεταγραφή.

«Με απόλυτο σεβασμό τόσο στην προσφορά του παίκτη στην ομάδα, όσο και στην προσωπική του επιθυμία που σχετίζεται και με προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και κάποιους μήνες, κάναμε αποδεκτό το αίτημά του να πάει πίσω στη Βραζιλία», αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Μάλιστα μπορεί στη Βραζιλία πολλά δημοσιεύματα να θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή ωστόσο από τον ΠΑΟΚ επισημαίνεται πως δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα, ούτε υπάρχει οριστική συμφωνία.

Πηγή: newsbeast.gr