Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Δώνη και ο 46χρονος προπονητής της τρίτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Πογιάτος, έχει καλές πιθανότητες για να αποτελέσει τον εκλεκτό του Τριφυλλιού. Παρά το γεγονός πως δεν έχει εμπειρία από πάγκους αντρικής ομάδας και ήταν πρώτος προπονητής μόνο σε τμήματα υποδομής, ο Τσάβι Ρόκα τον θεωρεί ως μία από τις ιδανικότερες περιπτώσεις για τον πάγκο της ομάδας. Όπως και τον Βέλικο Παούνοβιτς, με τον οποίο έχει γίνει μια πρώτη επαφή και τίποτα παραπάνω για την ώρα.

Ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων είναι σε επαφή με τον Πογιάτος και όλα είναι ανοιχτά, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ισπανία, η Ρεάλ θέλει να τον κρατήσει στο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας, καθώς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Αυτός είναι και ο μοναδικός… σκόπελος που πρέπει να ξεπεράσει ο Ρόκα, καθώς το κασέ του Πογιάτος είναι αρκετά χαμηλό και το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις.

Ο ίδιος, πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, όμως, είναι δεδομένο πως το σκέφτεται και μάλιστα σοβαρά, να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και για πρώτη φορά να αναλάβει πρώτος προπονητής σε αυτό το επίπεδο.

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr