Την υποστήριξή του στην προεκλογική εκστρατεία που διεξάγει ο πρώην αντιπρόεδρός του, Τζο Μπάιντεν, εξέφρασε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κρίνει ότι ο Δημοκρατικός υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο είναι σε θέση να καθοδηγήσει τους Αμερικανούς «μέσα από μία από τις πιο σκοτεινές μας στιγμές», σε μια χώρα που θρηνεί από την κρίση του νέου κορονοϊού .

«Και πιστεύω ότι ο Τζο έχει όλα τα προσόντα που χρειαζόμαστε από έναν πρόεδρο αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Ομπάμα σε σχετικό βίντεο και σε μια ανακοίνωση, όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ο Τζο έχει την ψυχραιμία και την εμπειρία να μας καθοδηγήσει μέσα από μία από τις πιο σκοτεινές μας στιγμές και να μας θεραπεύσει σε μια μακρά ανάκαμψη», πρόσθεσε και «γι’ αυτό είμαι υπερήφανος που υποστηρίζω τον Τζο Μπάιντεν να γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».

Ο Ομπάμα, που εξακολουθεί να είναι αρκετά δημοφιλής στις τάξεις των Δημοκρατικών, προσφέρει σημαντική στήριξη στον 77χρονο πρώην αντιπρόεδρό του, ο οποίος πρέπει να συσπειρώσει το κόμμα εάν θέλει να νικήσει τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμ, στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Πηγή: newsbeast.gr