Έντονη είναι η πίεση για τον Ντόναλντ Τραμπ τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από τις ανεξέλεγκτες ταραχές που έχουν ξεσπάσει στις ΗΠΑ, λόγω της δολοφονίας του Τζορτζ Φλόιντ (George Floyd) κατά τη διάρκεια σύλληψής του από αστυνομικούς, στη Μινεάπολις.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ιερό του Αγίου Ιωάννη Παύλου Β’, μια ημέρα μετά την αντίστοιχη επίσκεψη στην Επισκοπική Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη. Μάλιστα, αυτήν τη φορά πήρε μαζί του και τη σύζυγό του, Μελάνια.

Με το προεδρικό ζεύγος να ποζάρει δίπλα από το άγαλμα του πάπα Ιωάννη Παύλου Β’, η μαυροφορεμένη Μελάνια Τραμπ, της οποίας τα μάτια «έκρυβαν» και μεγάλα μαύρα γυαλιά, εμφανίστηκε -όπως πολλές φορές- αγέλαστη, έως και ανέκφραστη θα μπορούσε να πει κανείς.

Ο Τραμπ χαμογελά στους φωτογράφους, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ενώ παράλληλα φαίνεται να λέει κάτι στην Μελάνια. Εκείνη δεν αντιδρά, με τον πρόεδρος στη συνέχεια να μοιάζει να την παροτρύνει να χαμογελάσει. Εκείνη το κάνει για λίγο, σχεδόν αμήχανα, αλλά μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα η έκφρασή της επιστρέφει σε αυτήν που είχε πριν.

Πάντως, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Ιερό του Αγίου Ιωάννη Παύλου Β’, ούτε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε ιδιαίτερα κέφια, παρά τα χαμόγελα στους φωτογραφικούς φακούς.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsbeast.gr