Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Τη στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασε πριν από λίγο ο Νίκος Παππάς μετα τη συνάντηση των δύο στη Βουλή. «Είναι προφανές ότι ο Στέφανος έχει την στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του στον δεύτερο γύρο της Κυριακής», τόνισε ο Νίκος Παππάς και πρόσθεσε ότι σε λίγη ώρα θα δημοσιευτεί και κοινό ανακοινωθέν.

Οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις τις τελευταίες ώρες στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι έντονες μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, βάσει των οποίων ο Στέφανος Κασσελάκης κατήλθε πρώτος με ποσοστό 44,91%, όπως ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα με καταμετρημένες όλες τις ψήφους, έναντι 36,18% της Έφη Αχτσιόγλου που ακολουθεί. Από την πλευρά του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απέσπασε το 8,93% των ψήφων, ο Νίκος Παππάς το 8,68% και ο Στέφανος Τζουμάκας το 1,3%.

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα, συνεργάτες του εξ Αμερικής ερχόμενου κ. Κασσελάκη και της πρώην υπουργού κας Αχτσιόγλου ξεκίνησαν ν’ αναζητούν συμμαχίες ενόψει του δεύτερου γύρου της επόμενης Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: newsbeast.gr