Ένα βακτήριο στο σημείο στο οποίο εγχειρίστηκε θα μπορούσε να προκαλέσει μόλυνση του αίματος.

Ο Λέο Ζαμπά υποβλήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο σε εγχείρηση στο γόνατο και ενώ όλα ήταν καλά, ένα βακτήριο που βρέθηκε στο σημείο στο οποίο εγχειρίστηκε έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του.

Το πώς, το αποκάλυψε ο παίκτης του ΠΑΟΚ μιλώντας στον Τύπο της χώρας του.

«Μία ακριβώς ημέρα μετά τη συμπλήρωση δύο μηνών από την εγχείριση ξύπνησα με έναν οξύ πόνο στο γόνατο. Το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκα κανονικά και ανέβηκα τις σκάλες χωρίς πρόβλημα. Το άλλο πρωί ο πόνος ήταν φρικτός και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Οι άνθρωποι της ομάδας ανησύχησαν. Νόμισαν ότι είχα χτυπήσει στην προπόνηση. Με ρωτούσαν αν έκανα κάτι λάθος. Δεν πίστεψαν στην αρχή πως ο πόνος ήρθε χωρίς να κάνω κάτι εγώ.

Φαντάσου πως ένιωθαν η μητέρα μου με τον πατέρα μου που ήταν στη Βραζιλία. Έκανα μια απλή χειρουργική επέμβαση και μετά από δύο μήνες ήμουν και πάλι στο νοσοκομείο. Τις δύο πρώτες ημέρες είχα πολύ πυρετό και κοιμήθηκα, αφού μου έκαναν ένεση. Το γόνατο μου όσο και να ήθελα δεν μπορούσα να το κουνήσω. Ο πυρετός είχε φτάσει 40 -41. Η μητέρα μου πίσω στη Βραζιλία είχε απελπιστεί, φοβόταν. Οι γιατροί εντόπισαν ένα βακτήριο μέσα μου. Ήταν πολύ επικίνδυνο, θα μπορούσα να είχα πεθάνει!

Πέρασα 10 μέρες στο νοσοκομείο και συνεχώς κοιμόμουν. Έπαιρνα ενδοφλέβια φάρμακα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Παραλίγο να προσβληθούν τα νεφρά μου και το αίμα μου. Έχασα επτά κιλά από όλο αυτό. Όταν γύρισα σπίτι συνέχισα να παίρνω ενδοφλέβια φάρμακα για ακόμα 10 ημέρες, αλλά ευτυχώς πλέον είναι όλα καλά και έχω αναρρώσει».

Πηγή: newsbeast.gr