Μια… ιδιότυπη στροφή στην καριέρα του έχει πραγματοποιήσει ένας από τους ηθοποιούς που έλαβαν μέρος στη σειρά που καθήλωσε τον κόσμο, το Game of Thrones. Ο λόγος για τον Μάικλ Κόντρον, που ενσάρκωσε τον Μπόουεν Μαρς της Νυχτερινής Φρουράς, ο οποίος το διάστημα του lockdown εργάστηκε ως διανομέας για το online κατάστημα Asda.

Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε στην Belfast Live ότι «λατρεύει» τον νέο αυτό… ρόλο και έτσι σκοπεύει να κρατήσει ως δεύτερη δουλειά του αυτήν του ντελιβερά, όταν θα έχουν αρθεί οι περιορισμοί και επιστρέψει στην υποκριτική για να βιοπορίζεται.

Ο Κόντρον εργάστηκε ως διανομέας σε γειτονιές του Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας, όπου και ζει, με τον ίδιο να πηγαίνει στον κόσμο τρόφιμα, ρούχα, είδη σπιτιού και άλλα αγαθά. Μάλιστα, η επαφή που είχε με τον κόσμο και ο τρόπος που αυτός τον αντιμετώπιζε, ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που λάτρεψε αυτόν τον εργασιακό κλάδο.

Σε ένα tweet που είχε κάνει στις 21 Απριλίου, είχε γράψει: «Τελευταία παράδοση για το αποψινό βράδυ, ίσως να συνάντησα την πιο καλή γυναίκα στη ζωή μου, την κα Γουάνγκ. Μου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για αυτό που κάνουμε και μου προσέφερε μερικές μάσκες “επειδή κάνουμε επικίνδυνη δουλειά”. Συγκλονίστηκα. Τόσο όμορφη κίνηση».

«Αυτή η δουλειά μου επέτρεψε να συνεχίσω την επικοινωνία μου με τον κόσμο, όπως κάνω στο θέατρο. Με κράτησε πνευματικά σε καλή κατάσταση και συνεχίζει να το κάνει. Είχα θαυμάσιες στιγμές, γνωρίζοντας κόσμο που δεν είχα συναντήσει ξανά. Κάνω περίπου 17 με 18 διανομές την ημέρα, οπότε γνωρίζω πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Μερικοί είναι και τακτικοί πελάτες…».

Ο 42χρονος ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πώς έπιασε δουλειά στο Asda. Όπως είπε, «ένας φίλος μου με ενημέρωσε ότι το Asda ψάχνει κόσμο και έτσι επικοινώνησα». Μάλιστα, δήλωσε πως οι σχέσεις του με τους νέους συναδέλφους του είναι εξαιρετικές και εξήγησε ότι κάτι που τον κάνει πιο χαρούμενο, είναι το γεγονός ότι «ο κόσμος τώρα πρέπει να εκτιμήσει τη σκληρή δουλειά που κάνουν όλοι».

Επίσης, ο Κόντρον τόνισε ότι η εμπειρία αυτή του έδωσε πολλά… εφόδια, καθώς «νομίζω ότι πλέον μπορώ να γράψω ένα έργο! Έχω ανακαλύψει πολλούς χαρακτήρες, όλοι τους είναι φανταστικοί».

Πηγή: newsbeast.gr