Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, ανακάλεσε τη μήνυση που είχε υποβάλλει κατά της εφημερίδας «Μακελειό» για συκοφαντική δυσφήμηση.

Σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας σημειώνει πως έπειτα από δική του παρέμβαση, ο Στέφανος Χίος ανέδειξε με νέο δημοσίευμα την αληθή προσωπικότητα του Γιώργου Καρατζαφέρη και έτσι έλαβε την εντολή από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για να ανακαλέσει τη μήνυση προς τον εκδότη της εφημερίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια: «Όπως είναι γνωστό, χθες, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κος Γεώργιος Καρατζαφέρης, μου ανέθεσε την κατάθεση μηνύσεως κατά του δημοσιογράφου και εκδότου της εφημερίδας “Μακελειό”, κου Στέφανου Χίου, για το χθεσινό ψευδές πρωτοσέλιδο και συκοφαντικό δημοσίευμά του, το όποιο έθιγε την τιμή και την υπόληψη του κου Καρατζαφέρη.

Κατόπιν προσωπικής παρεμβάσεώς μου και της αναγνωρίσεως από τον κο Χίο, σκόπιμης παραπληροφορήσεώς του από πρόσωπο, το όποιο ήθελε να δυσφημίσει τον γενικώς αξιοσέβαστο, κο Γεώργιο Καρατζαφέρη, ο κος Χίος, σήμερα, σε δισέλιδο δικό του δημοσίευμα ανέδειξε την αληθή προσωπικότητα του κου Γεώργιου Καρατζαφέρη διαχρονικά και κατόπιν αυτής της εξελίξεως, έλαβα την εντολή να ανακληθεί η υποβληθείσα χθεσινή μήνυση και κατόπιν τούτου δεν είναι δυνατόν να γίνει σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία εις βάρος του κου Στέφανου Χίου.

Εύχομαι όλες αυτές οι πολιτικοποινικές υποθέσεις που πάντοτε υποκρύπτουν ταπεινά πολιτικά συμφέροντα εις βάρος αξιόλογων Ελλήνων πολιτών, να έχουν την ίδια κατάληξη».

Πηγή: newsbeast.gr