Την ακούσια νοσηλεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης της 44χρονης που έριξε χθες νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, διέταξε ο εισαγγελέας, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου.

Η 44χρονη παραπέμφθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο με την αυτόφωρη διαδικασία, κατηγορούμενη για λόγω και έργω εξύβριση και απειλή.

Προηγουμένως, ο εισαγγελέας με διάταξη του αποφάσισε την ακούσια νοσηλεία της και ακολούθως την παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο, από όπου πήρε αναβολή για τις 12 Ιουνίου, ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτησή της.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις προχώρησε η δικηγόρος της Θεσσαλονικιάς, Ανθούλα Ανάσογλου.

Η δικηγόρος έκανε λόγο για επαχθές μέτρο, ωστόσο υπογράμμισε πως η γυναίκα που στα social media της υποστηρίζει ότι είναι παρουσιάστρια θα πρέπει να βρει την ηρεμία και το ψυχικό σθένος να ζητήσει τη συγγνώμη που οφείλει.

«Καλό είναι να ηρεμήσει, αλλά καλό είναι να μην τραβάμε την ιστορία», τόνισε και πρόσθεσε πως έχει ένα παιδί το οποίο την περιμένει. «Ελπίζω άπαντες να ηρεμήσουν και να λυθεί το θέμα με μία συγγνώμη», κατέληξε στις δηλώσεις της η δικηγόρος της γυναίκας.

Πηγή: newsbeast.gr