Νέα δεδομένα στην υπόθεση δολοφονίας της 71χρονης γυναίκας στην περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη, καθώς δράστης είναι ο γιος της. Την πυροβόλησε με καραμπίνα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, ως δράστης του εγκλήματος ταυτοποιήθηκε ο 34χρονος γιος της 71χρονης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο σήμερα το πρωί σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, πλησίον των κοιμητηρίων.

Μάλιστα, η καραμπίνα του εγκλήματος βρέθηκε στο σπίτι του 34χρονου.

Οι αστυνομικοί νόμιζαν πως είχε αποκεφαλιστεί

Όπως αναφέρει το voria.gr, το πτώμα ανήκει σε 60χρονη γυναίκα Ρομά και βρέθηκε νωρίς το πρωί μέσα σε αυτοκίνητο. Το όχημα που ήταν λευκό εντοπίστηκε πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία.

Το πτώμα της γυναίκας εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί και ανέφερε ότι είδε παρατημένο το αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Όπως εξηγεί, φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών Μέσων της Θεσσαλονίκης, το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο της γυναίκας κονιορτοποιήθηκε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί στην πρώτη θέα του πτώματος νόμιζαν ότι είχε αποκεφαλιστεί. Το όπλο του εγκλήματος ακόμη δεν έχει εντοπιστεί με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Πηγή: newsbeast.gr