Μια «απείθαρχη» νοσηλεύτρια στη Ρωσία τιμωρήθηκε από τη διοίκηση του νσοκομείου στο οποίο εργαζόταν για απρεπή εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, η κοπέλα που δούλευε σε θαλάμους όπου νοσηλεύονται ασθενείς με κορονοϊό, εμφανίστηκε με διάφανη στολή και φορώντας από κάτω μόνο τα εσώρουχά της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο της Τούλα που βρίσκεται νότια της Μόσχας.

Ένας ασθενής κατάφερε να την τραβήξει μία φωτογραφία και να την στείλει στο newstula.ru, με αποτέλεσμα η 20χρονη να γίνει viral, αλλά και να αντιμετωπίσει πειθαρχικά μέτρα από πλευράς της διοίκησης του νοσοκομείου.

Και αυτό γιατί οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου όταν την κάλεσαν για εξηγήσεις, δεν πείστηκαν από τα όσα τους είπε και της επέβαλαν τις προβλεπόμενες πειθαρχικές κυρώσεις.

Η κοπελα ισχυρίστηκε ότι «ζεσταινόταν πολύ» και για αυτό φόρεσε τη στολή από βινύλιο, η οποία αποκάλυπτε το σχεδόν γυμνό της κορμί. Επίσης είπε ότι δεν είχε καταλάβει ότι η στολή ήταν τόσο διάφανη.

Πάντως κανένας από τους ασθενείς που ήταν στον θάλαμο δεν έδειξε να ενοχλείται από το θέαμα και κανένα παράπονο δεν εκφράστηκε προς τη διοίκηση.

Πηγή: newsbeast.gr