Ο Νίκος Παππάς φέρεται να έχει πέσει θύμα της «απατεώνισσας με τα χίλια πρόσωπα» από τη Σλοβακία, που κυκλοφορούσε παντού και πάντα έχοντας συντροφιά της ένα μικρό μαύρο σκυλάκι.

«880 ευρώ πιστόλι Κολωνάκι και στον Νικόλα, αν με ακούτε εκεί στην Αστυνομία» γράφει ο αθλητής σε story του στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα άρθρο για τη δράση της απατεώνισσας και δηλώνοντας έτσι πως με κάποιον τρόπο έπεσε θύμα της.

Στη συνέχεια ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία της 37χρονης από τη Σλοβακία με το σκυλάκι της και έγραψε «κέρασε ποτάκι τουλάχιστον η ψυχούλα».

Σημειώνεται πως σε βάρος της γυναίκας σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη απατών, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες, για τη Σλοβάκα με τα «χίλια πρόσωπα» εκκρεμούσε και ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για απάτες που είχε διαπράξει στη χώρα της. Όλα ξεκίνησαν στις 4 Δεκεμβρίου όταν η 37χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά με ραδιοταξί, για να τη μεταφέρει την επόμενη ημέρα από τη Ναύπακτο στην Κόρινθο, έναντι 200 ευρώ.

Φτάνοντας στον προορισμό της, η Σλοβάκα με το πρόσχημα ότι αδυνατούσε να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο σε μετρητά ή μέσω κάρτας, απέστειλε σε κινητό του γιου του οδηγού, εικονικό παραστατικό, πείθοντάς τον ότι έχει γίνει μεταφορά των 250 ευρώ. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι δεν μπήκαν ποτέ τα χρήματα και ακολούθησε καταγγελία του παθόντα στο Α.Τ. Ναυπακτίας και σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, η γυναίκα εντοπίστηκε στην Κόρινθο και συνελήφθη.

Η προανακριτική έρευνα είχε διαπράξει ακόμα τρεις περιπτώσεις απατών σε ξενοδοχεία και σε μίνι μάρκετ σε Πάτρα και Ναύπακτο.

Στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε ότι η κατηγορούμενη έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, δηλώνοντας διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, ενώ εκκρεμούσαν σε βάρος της οι περιοριστικοί όροι της χρηματικής εγγύησης των 10.000 ευρώ, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας της και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, για υποθέσεις διάπραξης απατών κατ’ επανάληψη.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, για την εκτέλεση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης.

Πηγή: newsbeast.gr