Ο «ασημένιος» Νίκος Ανδρικόπουλος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για το αποτέλεσμα που πέτυχε στην Κωνσταντινούπολη και σημείωσε πως οι κόποι ανταμείβονται.

«Όταν πιστεύεις σε κάτι και προσπαθείς να το πετύχεις καθημερινά πιστεύω πως έρχεται η στιγμή που ανταμείβεσαι. Πολύ χαρούμενος, γιατί έχω κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και σήμερα ήρθε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Είχα κι εγώ τις δύσκολες στιγμές μου, αλλά πάντα έβρισκα κάτι για να συνεχίσω. Ελπίζω να είναι η αρχή για κάτι καλύτερο. Θέλω στο μέλλον να είμαι στις διοργανώσεις και να βελτιώνω τις επιδόσεις μου, αυτός είναι ο στόχος μου», είπε χαρακτηριστιά.

Αναφορικά με το ποια ήταν η στιγμή που πίστεψε στον εαυτό του, είπε: «Στο δεύτερο μου άλμα κατάλαβα πως είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Στο τέταρτο λίγο χάλασα τον ρυθμό μου, αλλά συγκεντρώθηκα στο πέμπτο και βγήκε το άλμα που χρειαζόταν (16.58μ.)».

Μιλώντας για τη στήριξη που είχε από τις εξέδρες του σταδίου, είπε: «Η εξέδρα ήταν πολύ καλή. Τα παιδιά, αλλά και κάποιοι Έλληνες στην εξέδρα μου έδωσαν πολύ δύναμη».

Πηγή: newsbeast.gr