Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη την Κυριακή στον Παύλο Σταματόπουλο και την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο Μεγάλο Κανάλι. Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε τόσο στην τρομακτική επικαιρότητα με την υπόθεση στην Πάτρα όσο και στην ηρεμία που της προσφέρει ο γιος της.

Πιο συγκεκριμένα, η Νίκη Λυμπεράκη εξομολογήθηκε πως «αυτό που με σοκάρει στην υπόθεση της Πάτρας είναι πως δεν μεταβολίζεται όλο αυτό. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Δεν είναι ότι σε σοκάρει κάτι επειδή είσαι δημοσιογράφος ή επειδή είσαι μαμά… Είναι ότι είσαι μπροστά σε μια πραγματικότητα πιθανότατα, γιατί όλο αυτό είναι σε εξέλιξη, που δεν μπορείς να την χωρέσεις μέσα σου».

«Συναντούσα τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στους διαδρόμους του MEGA και τον ρωτούσα αν το έκανε αυτή. Αυτή η ανθρώπινη απορία που προφανώς δεν ακολουθεί τους κανόνες της πολιτικής ορθότητας γιατί πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Θέλω να πω όμως ότι ανθρώπινα και εμείς μεταξύ μας είχαμε αυτή την απορία και αυτή την αγωνία.. Αυτή την ανάγκη να μην είναι έτσι».

«Όταν πάω στο σπίτι ζω την χαρά της ζωής μου! Δεν θέλω να φανεί σαν να το διαφημίζω, αλλά μπαίνω στο σπίτι και βλέπω ένα χαλί γεμάτο παιχνίδια… Δεν σε αφήνει η Σόφη η καμηλοπάρδαλη να σκεφτείς τα χάπια ιωδίου! Στην τηλεόραση του σπιτιού παίζει συνεχώς η Πέπα το γουρουνάκι» συμπλήρωσε με γλυκύτητα η Νίκη Λυμπεράκη για τον ερχομό του γιου της στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

Πηγή: newsbeast.gr