Με φανερή διάθεση για χιούμορ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε νέο βίντεο στο TikTok.

Σε αυτό παραδέχεται ότι μία από τις προκλήσεις, όταν περιοδεύει κανείς στην Κρήτη, είναι πώς θα αντιμετωπίσει τα συνεχή κεράσματα ρακής. Ο ίδιος, που δεν πίνει γενικά πολύ, ίσα-ίσα βρέχει τα χείλη του. O πρόεδρος της ΝΔ θυμήθηκε τι συνέβη στο παρελθόν, όταν σε περιοδεία με τον πατέρα του, του ανακοίνωσε ότι θα τον ακολουθήσει στην κατανάλωση ρακής για να δει πόσες αντοχές έχει. «Στις 12 το μεσημέρι, ήμουν ήδη ντίρλα», λέει.

Να πούμε πως το θέμα με τη ρακή το είχε συζητήσει και με τον Γιώργο Λιάγκα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok μίλησε και γιατί τα λουλούδια που του προσφέρουν οι πολίτες του έχουν δημιουργήσει «πρόβλημα» με τη Μαρέβα. Συγκεκριμένα είπε πως «τα δίνει στη σύζυγό του, Μαρέβα, προκαλώντας μάλλον “διπλωματικό” επεισόδιο. Κι αυτό επειδή, όπως αποκαλύπτει «είναι ψυλλιασμένη και ξέρει πολύ καλά ότι όταν έρχεται μεγάλη ανθοδέσμη, δεν της την έχω αγοράσει εγώ, αλλά κάποιος μου την έχει προσφέρει και συνήθως μου την πετάει στο κεφάλι». 

Πηγή: newsbeast.gr