«Τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους» τόνισε το πρωί της Πέμπτης (31/3) ο έμπειρος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ Πάνος Σόμπολος επισημαίνοντας αναφερόμενος στην υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει τους πάντες «πρώτη φορά στα χρονικά βλέπω τέτοιο έγκλημα».

«Ήδη οι διωκτικές Αρχές προχώρησαν στη συλλογή των διαφόρων αποδεικτικών στοιχείων με μεθοδοτικότητα, με σοβαρότητα, με υπευθυνότητα» είπε εξηγώντας πως «τα στοιχεία αυτά δόθηκαν στον εισαγγελέα που προχώρησε άσκηση της Ποινικής Δίωξης για το ένα παιδί μόνο τη Τζωρτζίνα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως».

«Είναι έγκλημα που σταματάει το μυαλό σου. Είναι ό,τι πιο φρικιαστικό μπορεί να φανταστεί το μυαλό» είπε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας μιλώντας για τη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Στα 41 χρόνια της δημοσιογραφικής μου πορείας έχω δει μάνα να σκοτώνει, να δηλητηριάζει το παιδί αλλά όχι κάτω από τέτοιες συνθήκες με τα όσα προηγήθηκαν και τα όσα ακολούθησαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σόμπολος.

«Αυτό το πράγμα που τώρα ξεδιπλώνεται μπροστά μας δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά. Από τα όσα γνωρίζω από τα αρχεία της αστυνομίας υπάρχει μία παιδοκτονία αλλά όχι κάτω από τέτοιες συνθήκες όπως φέρεται ότι διαπράχθηκε η συγκεκριμένη. Μέσα σε 2,5 χρόνια να φεύγουν το ένα μετά το άλλο τα παιδάκια είναι κάτι το συγκλονιστικό, δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου» συμπλήρωσε.