Ερωτηματικά προκαλεί μια ακόμα μαρτυρία φίλης της 33χρονης μητέρας των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, σύμφωνα με την οποία η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να «ήταν μέσα στην τρελή χαρά» μετά τον θάνατο ενός από τα παιδιά της.

«Δεν θυμάμαι ποιο θάνατο, ποιανού παιδιού, λίγο πιο έξω από την Πάτρα, είχε βγει για φαγητό, την είχε δει η κολλητή μου φιλενάδα, μες την τρελή χαρά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα» ανέφερε η φίλη της μητέρας στο Mega και οι δηλώσεις της προβλήθηκαν στην εκπομπή LiveNews.

«Όλο το μαγαζί εκείνη τη στιγμή απλά σιώπησε, γιατί όλοι γνωρίζουνε, και όταν έφυγε ξεκίνησαν το μπούρου μπούρου και συζητάγανε όλοι την κατάσταση που συμβαίνει» πρόσθεσε.

Γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως: «Η Ρούλα με την αδελφή της πραγματικά μεγάλωσαν εδώ απέναντί μας, στην γειτονιά, με τον παππού και την γιαγιά, τους γονείς της μαμάς της. Ήταν μία κοπέλα ψυχρή, ανέκαθεν από μικρό παιδί και η αδελφή της. Αυτό όμως που έχει προκύψει τώρα, εντάξει κοντεύουμε να τρελαθούμε».