Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Όπως είπε την Πέμπτη (10/3) ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος σε ένα από τα τρία κορίτσια ζητήθηκε πριν την κηδεία να καλυφθούν οι μώλωπες που είχε στο πρόσωπο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας αποκάλυψε πως κάποιος πήγε στο γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία ενός εκ των τριών κοριτσιών, χωρίς να αναφέρει για ποιο μιλάει και ρώτησε αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε στο πρόσωπό του.

«Δεν πρόκειται για το παιδί που είχε εκδορές (σ.σ. η Μαλένα)» υποστήριξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος όταν ερωτήθηκε.

«Το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής θα έχει σύντομα αποτελέσματα»

«Τα επιστημονικά στοιχεία δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω, όμως τα αστυνομικά είναι ανοικτά. Κάνω μια έκκληση στους συναδέλφους μου να πάνε να βρουν το γραφείο τελετών στην Πάτρα και να ρωτήσουν ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί. Οι πληροφορίες μου, με επιφύλαξη πάντα, λένε ότι ένα από τα παιδιά που πέθαναν είχε κάποια σημάδια κάποιους μώλωπες. Ποιος πήγε μετά και ρωτούσε τα φτιάξατε τα σημάδια; Φωτογραφήθηκε το παιδί; Ποιος;» διερωτήθηκε.

«Εδώ δεν δικάζουμε κανέναν, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως ανθρώπινο χέρι αφαίρεσε τις ζωές των παιδιών» είπε και τόνισε: «Είμαι σίγουρος πως το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής θα έχει σύντομα αποτελέσματα και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης δράστης ή δράστες για τον θάνατο των μικρών παιδιών».

Πηγή: newsbeast.gr