Ο έμπειρος και γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας προστίθεται στην ομάδα εκπροσώπησης της μητέρας των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Λύτρα:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του κου Λύτρα:

«Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την Κα Πισπιρίγγου, μητέρα των τριών παιδιών που απεβίωσαν, να την εκπροσωπήσουμε, συνεπικουρώντας τις αρχές στη διερεύνηση της ακριβούς αιτίας θανάτου των τέκνων της. Οι γονείς, όπως και οι οικογένειες τους, αναμένουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις για την ανάδειξη της πλήρους αλήθειας” αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Λύτρα».

Από πλευράς του ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της οικογένειας στην Πάτρα, Δημήτρης Καράμπελας είπε στο Newsbeast το εξής: «Στην ομάδα των δύο εκπρόσωπων της οικογένειας, δηλαδή εμού και του συνάδελφου Γιάννη Κόττα προστίθεται και ο συνάδελφος εξ’ Αθηνών Απόστολος Λύτρας. Υπενθυμίζω ότι για την ώρα είμαστε όλοι εκπρόσωποι της οικογένειας σε αυτή την υπόθεση και όχι συνήγοροι αφού η υπόθεση σε αυτό το στάδιο διερευνάται ιατροδικαστικά και αστυνομικά και δεν υπάρχει καμία ασκηθείσα δίωξη απέναντι στην οικογένεια». Τη συνεργασία του με τους δύο δικηγόρους στην Πάτρα επιβεβαίωσε στο Newsbeast και ο κος Λύτρας.

Πάτρα: Τρία νεκρά παιδιά

Πηγή: newsbeast.gr