Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου «τρέχουν». Η εκπομπή «Τ-Live» έφερε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο από το επεισόδιο ανακοπής που είχε 9χρονη Τζωρτζίνα μέσα στο νοσοκομείο και το οποίο είχε βιντεοσκοπήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου κατόπιν προτροπής των γιατρών.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο λοιπόν ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να καλεί για βοήθεια τους γιατρούς με τις εξής ατάκες: «Έρχεστε λίγο; Ελάτε, ελάτε… λίγο γρήγορα παρακαλώ. Κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε τον γιατρό. Θέλω να το τραβήξω βίντεο. Μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω»!

Η φωνή της Ρούλας Πισπιρίγκου ακούγεται πλήρως ήρεμη, όπως ακριβώς δηλαδή, έχουν καταθέσει γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου στο Ρίο. Πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο που είχε το παιδί στην Πάτρα, καθώς αμέσως μετά οι γιατροί αποφάσισαν πως έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».

Φωτογραφία – ντοκουμέντο από τη ΜΕΘ για την κεταμίνη

Τους ισχυρισμούς πως δεν γνώριζε τη κεταμίνη και πως έμαθε για την συγκεκριμένη ουσία αφού αναφέρθηκαν σε αυτή οι δημοσιογράφοι, καταρρίπτει η εκπομπή «Τ-Live» με μια φωτογραφία ντοκουμέντο που παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/05).

«Δεν τη γνώριζα μέχρι τώρα. Για την ουσία αυτή άκουσα για πρώτη φορά από την τηλεόραση. Εκείνη τη στιγμή που άκουσα για το εύρημα αυτό μπήκα στο διαδίκτυο για να μάθω τι ουσία είναι αυτή και παράλληλα μιλούσα με τον Μάνο στο μέσεντζερ και τον ενημέρωνα τι λέει η τηλεόραση. Δε πέρασαν 15 λεπτά και με συνέλαβαν. Για πρώτη φορά πιο ουσιαστική γνώση περί της ουσίας κεταμίνη έμαθα μετά τη σύλληψή μου, από τους δικηγόρους μου και από τους συγγενείς μου που από μόνοι τους το έψαξαν για να δουν τι είναι αυτή η ουσία» είχε υποστηρίξει στην ανακρίτρια η προφυλακισμένη 33χρονη μητέρα η οποία κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Στην εκπομπή του Alpha παρουσιάστηκε μια φωτογραφία μέσα από την εντατική, όπου δείχνει το κρεβάτι της μικρής Τζωρτζίνας κι ακριβώς πάνω από το προσκέφαλό της υπάρχει κρεμασμένο ένα έγγραφο.

Το έγγραφο αυτό είναι το διάγραμμα δοσολογίας επειγόντων φαρμάκων για την 9χρονη Τζωρτζίνα και το οποίο περιλαμβάνει 10 με 15 ουσίες τις οποίες οι γιατροί θα μπορούσαν να χορηγήσουν στο παιδί σε περίπτωση ανάγκης. Ανάμεσα στις ουσίες που αναφέρονται σε αυτό είναι και η κεταμίνη. Το συγκεκριμένο έγγραφο, η Ρούλα Πισπιρίγκου το αντίκριζε καθημερινά επί έναν μήνα.

Συνομιλία Μάνου και Ρούλας στις 8 Απριλίου 

Ρούλα: Τώρα έκανα καρδιογράφημα πάλι κι έφεραν κ ένα φάρμακο στο συρτάρι, μου είπαν για ώρα ανάγκης, θα το γκουγκλάρω να δω τι είναι

Μάνος: Το γκούγκλαρες; Πως λέγεται; Αφού εγκεφαλικά βγήκε μια χαρά το παιδί κοίτα μην του δώσουν τίποτα, έτσι;

Ρούλα: Ναι τη γκούγκλαρα λέγεται (…) 5mg 02:38

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως προκύπτει από το διάλογο που είχε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, αναζητούσε στο διαδίκτυο κάθε φάρμακο που οι γιατροί χορηγούσαν στην Τζωρτζίνα, ωστόσο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είχε υποστηρίξει ότι για την ουσία κεταμίνη δεν γνώριζε το παραμικρό…

Πηγή: newsbeast.gr