Στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος πραγματοποιήθηκε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα, λόγω του εργατικού δυστυχήματος που έγινε μια μέρα νωρίτερα και κόστισε τη ζωή σε έναν 47 εργαζόμενο.

«Όχι άλλο αίμα στον βωμό του κέρδους» και «οι ζωές μας έχουν αξία», είναι μερικά από τα συνθήματα που είναι γραμμένα στα πανό των διαδηλωτών. Επίσης, πραγματοποίησαν μία μικρή πορεία στους δρόμους του Περάματος και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Τετάρτης στις 10:00 έξω από τον σταθμό του ηλεκτρικού στον Πειραιά.

Υπενθυμίζεται, πως το δυστήχημα έγινε όταν τρεις εργαζόμενοι συμμετείχαν σε επισκευαστικές εργασίες σε πλοίο που ήταν ανελκυσμένο σε μια από τις τρεις πλωτές δεξαμενές της ζώνης. Τότε, η σκαλωσιά στην οποία βρίσκονταν, έπεσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με αποτέλεσμα οι τρεις εργαζόμενοι να βρεθούν κάτω από το πτερύγιο.

Ένας 47χρονος εργάτης, χειριστής ανυψωτικού μηχανήματος έχασε τη ζωή του, ενώ ακόμα συνομίληκός του τραυματίστηκε στο πόδι και βρίσκεται στο Τζάνειο. Ο τρίτος, 43 ετών τραυματίστηκε στο κεφάλι και βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική.

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast από τη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας: