Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και μίλησε για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, κάνοντας ειδική αναφορά στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε ότι η μητέρα την κάλεσε ανήσυχη στο τηλέφωνο και ζήτησε να της βρει κάτι, το οποίο η ίδια έψαχνε με εμμονή. «Αν δεν την καλούσα εγώ, με έπαιρνε ανήσυχη εκείνη και προσπαθούσε να της βρω κάτι συγκεκριμένο που έψαχνε με εμμονή. Αυτό για μένα ήταν ένα σοκ. Είναι κάτι ιδιαίτερο και σοβαρό που θα φέρω στο φως. Μου ζητούσε να μάθει κάτι, επέμενε και ήθελε να της το βρω», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «όλο αυτό το διάστημα μιλούσαμε συχνά με τη Ρούλα, μιλούσαμε με τις ώρες και προσπαθούσα να αντιληφθώ πολλά. Προσπαθούσε να με ελέγξει και να μάθει ποιοι είναι οι μάρτυρες που είχα και τις πληροφορίες θα έβγαζα στο φως».

«Η Τζωρτζίνα άφησε κάτι πίσω της πριν φύγει»

Μεταξύ άλλων, η Αγγελική Νικολούλη χαρακτήρισε ως ψυχρό άτομο την Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την Τζωρτζίνα, ενώ σημείωσε ότι «δεν αποδεχόταν ότι υπήρχε πρόβλημα».

Σύμφωνα με την ίδια, η μητέρα μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών όποτε μιλούσαν στο τηλέφωνο, ενώ υπήρχε απουσία συναισθημάτων. «Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, ήξερε και τι θα την ρωτήσεις, όχι μόνο την απάντηση», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά στη συνέχεια και πρόσθεσε με νόημα πως «η Τζωρτζίνα άφησε κάτι πίσω της πριν φύγει».