Παλιοί γνώριμοι της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι είναι οι δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 41 και 44 ετών, που το βράδυ της Κυριακής (18/12) έπεσαν νεκροί από τα πυρά ενός μαυροφορεμένου άνδρα, με κουκούλα και χειρουργική μάσκα, μέσα σε καφέ στη Νέα Σμύρνη!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, με «οδηγό» το βίντεο από τη στιγμή της εκτέλεσης, αλλά και υλικό που έχουν συλλέξει από τη γύρω περιοχή, αναζητούν τον εκτελεστή που δεν δίστασε να πυροβολήσει σε ένα πολυσύχναστο μέρος από ανθρώπους δεν είχαν καμία σχέση με τους δικούς τους «λογαριασμούς» και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας 31χρονης γυναίκας. Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο βασικός στόχος ήταν ο 41χρονος που σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ η εκτέλεση του 44χρονου ενδεχομένως και να προέκυψε λόγω συνθηκών.

Όσον αφορά το προφίλ του εκτελεστή, οι κινήσεις του μαρτυρούν έμπειρο χρήστη του πιστολιού, που ενδεχομένως να έχει σκοτώσει ξανά. Γι’ αυτό και οι έρευνες στρέφονται στους κόλπους της αλβανικής μαφίας που έχει διευρύνει κατά πολύ τις δραστηριότητες της.

Όσον αφορά την 31χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Πηγή: newsbeast.gr