Τα οικονομικά προβλήματα της Άμπερ Χερντ συνεχίζονται, αφού όχι μόνο πρέπει να αποζημιώσει τον Τζόνι Ντεπ μετά την χαμένη δίκη εις βάρος του, αλλά και να πληρώσει τους δικηγόρους της, με την συνολική αμοιβή να προβλέπεται διπλάσια από τα χρήματα προς τον πρώην σύζυγο της.

Συγκεκριμένα, στη δίκη ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» κέρδισε αποζημίωση 10 εκατομμύρια δολάρια. Η marca.com αναφέρει λοιπόν, ότι η ηθοποιός πέρα από το παραπάνω ποσό, θα πρέπει να καταβάλει περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια στην νομική ομάδα της.

Όπως αναφέρεται, οφείλει σημαντικά ποσά σε πρώην νομικούς εκπροσώπους, αλλά και ασφαλιστικές εταιρείες, όπως η Tarvelers Commercial Insurance Company και η New York Marine General Insurance Company.

Οι εν λόγω εταιρείες φέρεται να παρενέβησαν στη μήνυση που κατέθεσε η ίδια εις βάρος του Τζόνι Ντεπ. Ωστόσο, αρνούνται να πληρώσουν τα δικαστικά της έξοδα, μετά την απόφαση που χαρακτηρίζει ψευδείς τους ισχυρισμούς της.

Προς το παρόν, η ηθοποιός έβγαλε προς πώληση ένα ακίνητο που της άνηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά ακόμα κι έτσι δεν θα καταφέρει να καλύψει ούτε ένα ελάχιστο μέρος και των δύο χρεών.

Πηγή: newsbeast.gr