«Σε μια αδιανόητη επίθεση στην Ελληνική Δικαιοσύνη προχώρησε μέσω δήλωσής του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μαντζουράνης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Χαρακτήρισε την αμετάκλητη καταδίκη του κ. Παππά από το Ειδικό Δικαστήριο ως τη «μεγαλύτερη ντροπή για την Ελληνική Δικαιοσύνη», ενώ σχολιάζοντας την εν λόγω ομόφωνη απόφαση της Δικαιοσύνης, δήλωσε ότι «όταν μια δικαστική απόφαση λαμβάνεται με πλειοψηφία Τσαουσέσκου, τότε, να είστε σίγουροι ότι έχουν χρησιμοποιηθεί και μέθοδοι Τσαουσέσκου»!»

«Συμφωνεί ο κ. Τσίπρας με τον υποψήφιο βουλευτή του; Απηχεί ο κ. Μαντζουράνης τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη Δικαιοσύνη; Έτσι αντιλαμβάνονται στην Κουμουνδούρου τη «Δικαιοσύνη παντού»; Με επιθέσεις εναντίον της και στοχοποίηση των λειτουργών της; Με ευθεία αμφισβήτηση ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου του οποίου η σύνθεση προέκυψε με κλήρωση από ανώτατους δικαστικούς όλων των δικαστικών κλάδων; Με Πολακισμό και Τραμπισμό α λα γκρέκα;»

«Δυστυχώς, όσο και να προσπαθούν να κρύψουν τον κ. Πολάκη, ο Πολακισμός, με τις εκκαθαρίσεις στη Δικαιοσύνη και τη στοχοποίηση δικαστών, είναι στον πυρήνα της ιδεολογίας του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν κρύβεται» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Μαντζουράνης

Πηγή: newsbeast.gr