Η «πιο σέξι οπαδός» του Μουντιάλ gia to 2022, φαίνεται πως έχει εξοργίσει τους ντόπιους στο Κατάρ και μάλιστα κινδυνεύει να συλληφθεί σύμφωνα με τους αυστηρούς νόμους της χώρας καθώς ποζάρει με ένα G-string μαγιό στη Ντόχα. Το πανέμορφο μοντέλο από την Κροατία και πρώην Μις, έχει χαρακτηριστεί στο Instagram ως η πιο σέξι οπαδός του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022. Η γυναίκα κάνει σέξι εμφανίσεις, αψηφώντας τα τοπικά ήθη και έθιμα.

Η παρουσία της πρώην Μις Κροατία Ivana Knoll στο γήπεδο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη. Κι αυτό επειδή σε μια χρονιά που οι απαγορεύσεις όσον αφορά στην ενδυμασία είναι πολύ αυστηρές, το μοντέλο αποφάσισε να… σκανδαλίσει και να κάνει εμφανίσεις που δεν αποκλείεται να την οδηγήσουν ακόμη και στα μπουντρούμια… Στην εμφάνισή της προς το στάδιο Al-Bayat, το μοντέλο φόρεσε ένα ερυθρόλευκο φόρεμα από καρό, σε μία προφανή αναφορά στη σημαία της χώρας της. Το ρούχο ήταν μακρύ και συνοδευόταν με κουκούλα. Ωστόσο,  ήταν εφαρμοστό σε πολλά σημεία του σώματός της, ενώ το βαθύ ντεκολτέ δεν είναι σίγουρο ότι θα εγκρινόταν από τους αυστηρούς νόμους του Κατάρ.

Εκεί που το τερμάτισε… ήταν που η Ivana Knol εμφανίστηκε στο Κατάρ με ένα μαγιό G-string που όχι μόνο απαγορεύεται να το φοράς, αλλά και να το έχεις!

Οι αναρτήσεις της προκάλεσαν και τις αντιδράσεις των χρηστών του Instagram.  Κάποιοι λένε ότι αυτό που έκανε είναι ντροπή, καθώς δεν σεβάστηκε την κουλούρα άλλων χωρών.«Σεβάσου τη χώρα και τη θρησκεία μας» έγραψε ένας χρήστης.

Πηγή: newsbeast.gr