Στο Κατάρ θα ταξιδέψει εκ νέου ο Εμανουέλ Μακρόν, προκειμένου να δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στον οποίο η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Le Parisien» στο πλευρό του θα είναι η σύζυγός του, ο Υπουργός Αθλητισμού, και οι Κιμπεμπέ, Πογκμπά, Καντέ, Ενκουκού. Παρούσα θα είναι επίσης η Στεφανί Φραπάρ, ο άλλοτε πυγμάχος Μπραχίμ Ασλούμ, αλλά και σύμβουλοι του ποδοσφαίρου και πολιτικοί.

Στη λίστα των απόντων όμως, βρίσκει κανείς ενδιαφέροντα πρόσωπα. Για παράδειγμα, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο Ζινεντίν Ζιντάν, φέρεται να απέρριψε την πρόσκληση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Γαλλίας, με το ισπανικό δημοσίευμα να προτάσσει ως λόγο, την επιθυμία του να μην κλέψει ούτε δευτερόλεπτο από την προβολή της εθνικής ομάδας σε αυτό το ιστορικό γεγονός, εν μέσω φημών για το μέλλον του στην τεχνική της ηγεσία.

Παράλληλα, η «Le Parisien», σημειώνει ότι οι Λοράν Μπλαν, Μισέλ Πλατινί, Καρίμ Μπενζεμά, παρότι προσκεκλημένοι, δεν θα είναι μέρος αυτής της αποστολής.

Πηγή: newsbeast.gr