Μια μυστική συναυλία έδωσε για την ομάδα της Αγγλίας πριν από τον αγώνα των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Robbie Williams.

Η ομάδα της Αγγλίας θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στη φάση των νοκ άουτ αγώνων, το Σάββατο (10/12/22) και ο προπονητής Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κανόνισε η ομάδα να συναντήσει έναν ειδικό επισκέπτη για να διατηρήσει τη διάθεσή της ανεβασμένη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Telegraph και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Robbie Williams έδωσε μία ειδική συναυλία για τους παίκτες και τα μέλη της αγγλικής αποστολής στο Κατάρ.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται στο Κατάρ για μία συναυλία στο Doha Golf Club και προηγουμένως υπερασπίστηκε την απόφασή του να παίξει στη χώρα παρά τη στάση που κρατάει για τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας και τη μεταχείριση των μεταναστών εργαζομένων που κατασκεύασαν τα στάδια για το τουρνουά.

«Φυσικά, δεν συγχωρώ τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τούτου λεχθέντος, αν δεν συγχωρούμε πουθενά τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τότε θα ήταν η συντομότερη περιοδεία που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Δεν θα μπορούσα να παίξω καν στην κουζίνα μου. Όποιος γράφει μηνύματα λέγοντας “όχι στο Κατάρ” το κάνει χρησιμοποιώντας την κινεζική τεχνολογία. Θα ήταν υποκριτικό εκ μέρους μου να μην πάω στο Κατάρ. Νομίζω ότι η υποκρισία είναι ότι αν πάρουμε αυτήν την απόφαση για αυτό το μέρος, πρέπει να το εφαρμόσουμε παντού στον κόσμο… Τότε, αν το εφαρμόσουμε στον κόσμο, κανείς δεν μπορεί να πάει πουθενά» είπε ο τραγουδιστής.

Πηγή: newsbeast.gr