Ομιλία στο Ηράκλειο Κρήτης πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συγκέντρωση της ΝΔ στο Κηποθέατρο Νίκο Καζαντζάκης.

Έξι μέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του είπε ότι «το στοίχημα είναι να ντυθεί όλη Κρήτη και όλη η χώρα στα γαλάζια στις 21 Μαΐου για την αυτοδύναμη Ελλάδα και την αυτοδύναμη ΝΔ. Μας χωρίζουν 120 ώρες από τις κάλπες και επισκέπτομαι την Κρήτη για να πάρω θάρρος από τη γη μας», είπε.

«Ο τόπος απαιτεί σταθερότητα στις κατακτήσεις του και συνέπεια στην πορεία που έχει χαράξει προς τα εμπρός και φωνάζει όχι στην δεύτερη φορά στην συμφορά και ναι στην δεύτερη φορά στην προκοπή», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις κρίσεις που πέρασε η χώρα τα τελευταία 4 χρόνια και πως αυτές ξεπεράστηκαν. «Απέναντι σε όλα αυτά μείναμε όρθιοι», τόνισε και σημείωσε ότι παράλληλα η κυβέρνηση δεν ξέχασε τις δεσμεύσεις της.

Προχώρησε σε απολογισμό του έργου του τόσο στην οικονομία, όσο και στην στήριξη της κοινωνίας αλλά και στα εθνικά θέματα.

Πηγή: newsbeast.gr