Θετικό στον κορονοϊό διαγνώστηκε μωράκι τριών μηνών. Η μητέρα του βρέφους, Κατερίνα Ρετσώνη, ανέφερε ότι έχει υποβληθεί και εκείνη σε εξέταση και πως είναι πιθανό να είναι θετική στον ιό.

«Το μωρό μας γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου. Ήταν ένα πρόωρο μωράκι, παρέμεινε για λίγο στη θερμοκοιτίδα. Μετά ήταν καλά, ήταν στο σπίτι μας, και κάποια στιγμή το παιδάκι μας κόλλησε μία ίωση. Νοσηλεύτηκε σε κάποιο νοσοκομείο, το πήραμε ξανά στο σπίτι και μετά από κάποιες μέρες εμφάνισε ξανά κάποια συμπτώματα. Ήρθαμε στο Παίδων να δούμε τι συμβαίνει και το παιδί διαγνώστηκε ότι είναι θετικό», είπε μεταξύ άλλων η κ. Ρετσώνη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Εγώ έκανα τεστ χθες το πρωί και περιμένω τα αποτελέσματα. Ωστόσο, είχα κάποια συμπτώματα τις προηγούμενες ημέρες και αυτό που θεωρούν οι γιατροί είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα είμαι και εγώ θετική… Ο σύζυγός μου έχει κάνει τεστ και είναι αρνητικός. Το παιδάκι μας πάει πάρα πολύ καλά, θεωρώ ότι δεν θα έχει πρόβλημα και σύντομα θα το ξεπεράσει», σημείωσε η μητέρα του βρέφους.

Δείτε το βίντεο: