Η υπόθεση του Άλεξ Μεσχισβίλι παραμένει ανεξιχνίαστη εδώ και 16 χρόνια, με τη μητέρα του να ψάχνει απαντήσεις για το πώς ο γιος της οδηγήθηκε στον θάνατο σε ηλικία 11 ετών.

«Σας ευχαριστώ κι εσάς που επιμένετε για να βρεθεί ο γιος μου», είπε η Νατέλα στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, για να προσθέσει «Κάποιοι ρωτάνε τι θέλω εγώ, γιατί ψάχνω, αυτό θέλω. Αν λυθεί αυτός ο άσχημος γρίφος θα σταματήσουν, ίσως, οι ερωτήσεις. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε. Εγώ δεν μπορώ να το αφήσω. Εδώ μιλάμε για τη μοίρα ενός αγοριού που δυστυχώς δεν εξελίχθηκε καλά».

«Πρέπει να μάθουμε ό,τι κι αν έγινε. Δε με χαροποιεί, όμως αν φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα θα είναι λύτρωση», επεσήμανε.

Παράλληλα ανέφερε ότι πρέπει και η αστυνομία να κινηθεί προς την κατεύθυνση των νέων πληροφοριών.

«Περιμένουμε κάποιες πράξεις από την αστυνομία», είπε συγκεκριμένα και συνέχισε:

«Να εξετάσουν την πληροφορία που υπάρχει. Όσο κι αν είναι παράξενη, από την αρχή υπάρχουν άνθρωποι που με βοήθησαν να την εξετάσω, όπως και η εκπομπή και ελπίζω να το κάνει και η αστυνομία».

«Αυτή είναι η σωστή σειρά των γεγονότων» είπε η τραγική μάνα, με την Αγγελική Νικολούλη να υπογραμμίζει πως, αν ο αρμόδιος καθηγητής κάνει την αυτοψία που πρέπει, ίσως να οδηγηθούμε στην αλήθεια, και την μητέρα του 11χρονου να της απαντά πως «η επιστήμη έχει την τελευταία λέξη σε όλη αυτή την ιστορία».

Όλες οι πληροφορίες προσανατολίζουν τις έρευνες στην περιοχή της Μπαρμπούτας, εκεί που ένα από τα παιδιά υπέδειξε ότι υπάρχει θαμμένο το άψυχο σώμα του Άλεξ και η μητέρα του αγοριού που εδώ και τόσα χρόνια περιμένει καρτερικά να πάρει τις απαντήσεις που ζητάει, μίλησε στην εκπομπή και την Αγγελική Νικολούλη για τη νέα τροπή που έχει πάρει η υπόθεση.

Πηγή: newsbeast.gr