Επίθεση στην κυβέρνηση για αναληθή παρουσίαση στοιχείων κατάσχεσης ναρκωτικών ουσιών εξαπέλυσε με δήλωσή του ο βουλευτής Χίου και τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έδωσε στην δημοσιότητα στοιχεία για την κατάσχεση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών εκ μέρους του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή  τα οποία καμία σχέση δεν είχαν με την πραγματικότητα», σημειώνει στη δήλωσή του ο κ. Μιχαηλίδης.

«Τα στοιχεία αυτά ήταν προδήλως υπερβολικά, γεγονός το οποίο επισημάναμε ως Τμήμα Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ και ζητήσαμε άμεσα εξηγήσεις. Στη συνέχεια και μετά από την παρέμβασή μας αυτή, εκδόθηκε άλλη ανακοίνωση με τελείως διαφορετικά στοιχεία, ως προς τις ποσότητες και το είδος των ναρκωτικών ουσιών, επιχειρώντας μάλιστα το Υπουργείο να επιρρίψει την ευθύνη για την παραπληροφόρηση αυτή σε υπηρεσιακούς παράγοντες του Λιμενικού Σώματος. Η μάχη ωστόσο που δίνουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος ενάντια στη διακίνηση ναρκωτικών είναι σημαντική και αναγνωρισμένη. 

Είναι προφανές ότι για προεκλογικούς λόγους η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου “κοιμάται κι ονειρεύεται” ότι σκιαμαχεί με το σύνολο της διεθνούς παραγωγής ναρκωτικών και όταν γίνεται αντιληπτή, κρύβεται πίσω από υπηρεσιακούς παράγοντες

Ερασιτέχνες στην κατασκευή faκe news και παρωδία επιτελικού κράτους ταυτόχρονα».

Πηγή: newsbeast.gr