IH Residence το λένε και βρίσκεται στην Μπαντούνγκ της Ινδονησίας.

Το σπίτι χτίστηκε σε ένα οικόπεδο 5.600 τ.μ., διατηρώντας ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος άθικτο, καθώς επεκτάθηκε καθ’ ύψος.

Ο σχεδιασμός ακολουθεί το σχήμα του οικοπέδου, με έναν τεράστιο όγκο στο κέντρο του.

Η φόρμα απαλύνεται με ταράτσες, μπαλκόνια και αισθητικές πινελιές, αλλά και αυτές τις μεγάλες πισίνες που διατρέχουν το σπίτι, κυκλώνοντάς το.

Προσόψεις από γυαλί κάνουν ακόμα πιο παιχνιδιάρικη την κατασκευή, καλωσορίζοντας επίσης τη θέα στο πράσινο και το υγρό στοιχείο του εξωτερικού χώρου.

Μεγάλοι διάδρομοι κυριαρχούν στο εσωτερικό, όπως και η αρμονική διασύνδεση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Πρόκειται για μια έπαυλη 1.950 τ.μ. που έχει αρκετές χρήσεις, παραμένοντας ωστόσο πρωτίστως ένα οικογενειακό σπίτι…

Πηγή: newsbeast.gr