Το εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo απέκτησε από την TUV Austria την πιστοποίηση Covid Shield – Επίπεδο Principal*.

Μέσω της πιστοποίησης αυτής διασφαλίζεται και ενισχύεται η λειτουργία του Metropolitan Expo, ως του μεγαλύτερου, πλέον σύγχρονου και ασφαλούς εκθεσιακού κέντρου στην Ελλάδα, προσαρμοσμένο στα διεθνή πρότυπα και πρακτικές.

Βασικό στόχο του Metropolitan Expo συνεχίζει να αποτελεί η ασφάλεια και η υγεία τόσο των εκθετών, όσο των επισκεπτών, καθώς και όλου του προσωπικού, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις υποδομές και τις υπηρεσίες του, όπως βεβαιώνεται με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.

Σε συνέχεια και της επίσημης ανακοίνωσης της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση του κλάδου των εκθέσεων, από 1η Ιουλίου 2020, το Metropolitan Expo ανταποκρινόμενο πλήρως στις νέες συνθήκες, θέτει ως βασική του προτεραιότητα την επιτυχημένη διεξαγωγή όλων των φιλοξενούμενων εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων, σε ένα απόλυτα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον.

Εγκαταστάσεις και υπηρεσίες διεθνών προδιαγραφών

Το Metropolitan Expo αποτελεί τον πλέον σύγχρονο χώρο εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων στην Ελλάδα, παρέχοντας εγκαταστάσεις και υπηρεσίες διεθνών προδιαγραφών. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο λειτουργικά κέντρα στη Νότια Ευρώπη. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση, δίπλα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», διαθέτοντας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση, καθώς και άπλετους χώρους στάθμευσης.

Σχεδιασμένο με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα αισθητικής και λειτουργικότητας, εξασφαλίζει ευελιξία, πολλαπλότητα χρήσεων και περιβαλλοντική διαχείριση. Το Metropolitan Expo, από το άνοιγμά του το 2009, έχει φιλοξενήσει ένα μεγάλο αριθμό εντυπωσιακών εκθέσεων, σημαντικών εταιρικών εκδηλώσεων, επιστημονικών συνεδρίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

* Η πιστοποίηση TUV Austria Covid Shield: Η πιστοποίηση TUV AUSTRIA COVID SHIELD – Επίπεδο Principal καθορίζει θεμελιώδεις απαιτήσεις και διαδικασίες τις οποίες η ATHENS METROPOLITAN EXPO A.E. εφαρμόζει. Με την πιστοποίηση αυτή εξασφαλίζεται ότι το εκθεσιακό κέντρο διαθέτει τους κατάλληλους μηχανισμούς, πόρους και τις υποδομές για την πρόληψη και αποφυγή οποιαδήποτε εισροής και εξάπλωσης του κορωνοϊού, στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου.

Πηγή: newsbeast.gr