Στη σύλληψη μίας 45χρονης καθηγήτριας γυμνασίου προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, μετά από καταγγελία ενός 15χρονου μαθητή και της μητέρας του ότι βιαιοπράγησε εναντίον του.

Το περιστατικό, που αποκαλύπτει το Newsbeast, σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (16/5) και έχει προκαλέσει αναστάτωση στη σχολική κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του 15χρονου μαθητή, ειδοποίησε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και ζήτησε να μεταβεί περιπολικό έξω από το γυμνάσιο που πηγαίνει το παιδί της. Έτσι κι έγινε, με τη μητέρα του μαθητή να δείχνει στους αστυνομικούς κάποιες αμυχές που είχε ο 15χρονος στον λαιμό και στα χέρια, υποστηρίζοντας ότι προήλθαν έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με την καθηγήτρια στο προαύλιο του σχολείου και ζητώντας να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν αρχικά τη 45χρονη καθηγήτρια στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και εκεί η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη από την Ασφάλεια, λόγω των κατηγοριών σε βάρος της από τον μαθητή και τη μητέρα του. Η κατηγορία βάρος της ήταν για «πρόκληση σωματικής βλάβης σε αδύναμο άτομο».

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, η εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα και τον λόγο έχει πλέον η τακτική Δικαιοσύνη.

Πηγή: newsbeast.gr