Ακόμη μια συνέντευξη στην Ιταλία παραχώρησε μέσα σε λίγες ημέρες ο Μάσιμο Καρέρα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, ο οποίος είναι περιζήτητος από τους δημοσιογράφους της γειτονικής χώρας, μίλησε για την παρουσία του στον κιτρινόμαυρο πάγκο και έδειξε ότι είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του στη χώρα μας. Χωρίς να κρύψει ότι θα ήθελε -όπως είναι λογικό- να προπονήσει τη Γιουβέντους στο μέλλον.

«Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ και απολαμβάνω τις ημέρες μου στην ομάδα. Βρισκόμαστε μέσα στους στόχους μας και περιμένουμε να αρχίσει και πάλι το ποδόσφαιρο. Θα μου άρεσε να επιστρέψω κάποια μέρα στη Γιουβέντους ως προπονητής, αλλά για την ώρα είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα μου. Δίνω τα πάντα στη δουλειά μου στην ΑΕΚ για να πετύχω εδώ και να αποδείξω ότι μπορώ να γίνω ένας εξαιρετικός προπονητής» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός μέσω της διαδικτυακής εκπομπής «Casa Juventibus».

Μίλησε για την εποχή που συνεργαζόταν με τον Αντόνιο Κόντε τόσο στην Γιουβέντους, όσο και στην Εθνική Ιταλίας, την οποία καθοδήγησαν στο Euro 2016, ενώ του ζητήθηκε να κάνει σύγκριση των Αλέγκρι-Σάρι. «Το σημαντικότερο πράγμα είναι η Γιουβέντους και όχι τα πρόσωπα», σχολίασε επί του θέματος. «Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι ήταν εκείνη η βραδιά στη Ρώμη το 1996, όταν κατακτήσαμε το Champions League κόντρα στον Άγιαξ», σχολίασε για τη νίκη ως παίκτης των «μπιανκονέρι» που του έχει μείνει αξέχαστη.

Πηγή: newsbeast.gr