Επιβάτης από την τραγωδία στα Τέμπη μίλησε για τις δραματικές στιγμές μετά τη σύγκρουση των τρένων και δήλωσε ότι εκδηλώθηκε πυρκαγιά, με τον κόσμο στα βαγόνια να ψάχνει εξόδους διαφυγής, αλλά με αρκετούς να μην απομακρύνονται, μέχρι να βεβαιωθούν ότι μπορούν να απεγκλωβιστούν όλοι.

Ο Θεόδωρος Κατσιούλης μίλησε στο Mega και δήλωσε ότι «έσπασα τη μύτη και είχα κατάγματα. Όταν άνοιξα τα μάτια μου άκουσα ουρλιαχτά και επικράτησε πανικός. Δύο παιδιά πήγαν να βγουν και φώναζαν φωτιά. Πήγαν να βγουν από την άλλη πόρτα αλλά ήταν σφραγισμένη».

Παράλληλα, είπε ότι «ένα παιδί έσπασε το τζάμι και βγήκε μία κοπέλα μετά πήγα να βγω εγώ και είδα λαμαρίνες από έξω. Μια γυναίκα με δύο παιδιά μου ζήτησε να τη βοηθήσω να βγάλω το παιδί της έξω. Βγήκαμε έξι άτομα από αυτή τη μεριά».

Επίσης, ανέφερε πως «υπήρχε πανικός και φωτιά παντού. Η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλή και είχε πολύ καπνό. Παρά το ότι θα καιγόμασταν, δεν έφυγε κανείς, αλλά κάτσαμε να βοηθήσουμε. Υπήρχαν διαμελισμένα μέλη ανθρώπων, κόσμος φώναζε βοήθεια. Το ΕΚΑΒ ήρθε πολύ γρήγορα».

«Δεν μπορούσαν να πάρω κανέναν γιατί έχασα το κινητό μου και δεν θυμόμουν απέξω τους αριθμούς. Ήθελα να τους πάρω να τους πω πως είμαι καλά αλλά δεν μπορούσα», πρόσθεσε στη συνέχεια.