Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε τη Δευτέρα (25/05) στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη και πραγματοποίησε μία γεμάτη και δυνατή ομιλία προς τος παίκτες του Ολυμπιακού για όλα τα θέματα: από τον κορονοϊό και την προσωπική του εμπειρία μέχρι τις υποχρεώσεις τους.

Αρχικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, η ομιλία ήταν προς όλους. Δηλαδή και προς το προσωπικό της ομάδας. Αρχικά ήθελε να τους μεταφέρει μία ηρεμία σχετικά με το θέμα της υγείας και την πίστη του ότι όλα θα πάνε καλά. Ευχήθηκε, μάλιστα, να πάνε όλα καλά και στις χώρες τους.

Έκανε φυσικά μνεία και στην Ελλάδα και στο πόσο ασφαλής είναι και με σωστά πρωτόκολλα. Επίσης, σημείωσε ότι «ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Μία οικογένεια ενωμένη στις χαρές αλλά και στις μεγάλες δυσκολίες που μας κάνουν πιο δυνατούς από κάθε άποψη».

Μίλησε και για την ανάγκη αλληλεγγύης και ενότητας εν μέσω της κρίσης και της πανδημίας. Ο ίδιος θεωρεί πως «μέσα από αυτήν την κρίση θα βγούμε πιο δυνατοί. Και αυτό για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, τόσο κατά την φετινή σεζόν όσο και στις επόμενες».

Σε σχέση με τον κορονοϊό διηγήθηκε και την προσωπική του εμπειρία, πώς τη βίωσε και πώς τον βοήθησαν οι ειδικοί και οι γιατροί να ανακάμψει και να επανέλθει πλήρως.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών στάθηκε και στην αξία του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και για το νέο του συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού με την ομάδα.

Επί των αγωνιστικών ήταν ξεκάθαρος, πως η ομάδα και οι παίκτες δεν επιτρέπεται να επαναπαυθούν παρά τη διαφορά στη βαθμολογία και να αντιμετωπίσουν το πρωτάθλημα σαν να ήταν τώρα η πρώτη αγωνιστική.

Με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι Έλληνες (ώριμα και υπεύθυνα) την κατάσταση με τον ιό, ο κ. Μαρινάκης διευκρίνισε πως αναμένει το ίδιο και από τους παίκτες των Πειραιωτών. Να είναι προσεκτικοί στην εξωγηπεδική τους ζωή και να τηρούν τα όσα λένε οι ειδικοί.

Τέλος, ζήτησε και περιμένει πολύ σκληρή προσπάθεια στις προπονήσεις, ώστε ο σύλλογος να πετύχει όσα πρέπει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πηγή: newsbeast.gr