Ο Μαουρίσιο βλέπει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ να εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος παραδέχτηκε ανοιχτά πως είναι πολύ πιθανό να μην ανανεώσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ τρία χρόνια και έμαθα να αγαπώ πολύ αυτόν τον σύλλογο. Το πάθος των οπαδών και η επίδραση που έχουν στην ομάδα με έχει αγγίξει βαθιά. Όπως και να έχει, υπάρχει ενδιαφέρον από  παραδοσιακές ομάδας της Ευρώπης για μένα και το ενδεχόμενο να φύγω από τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικό. Σίγουρα όπως επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ και πως ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω τις νίκες και τα τρόπαια», είπε επί του θέματος ο Βραζιλιάνος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πιθανότητα επανέναρξης του πρωταθλήματος: «Θα ήταν ένα θεαματικό και πρωτοφανές κατόρθωμα για τον σύλλογο. Θέλουμε να δώσουμε αυτήν την ιδιαίτερη χαρά στους φίλους του ΠΑΟΚ και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο.  Ότι και αν γίνει θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή: newsbeast.gr