Το θέμα της πώλησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει ανοιχτό αλλά δεν αποκλείεται να είμαστε κοντά στην ολοκλήρωσή του, αφού ο Σερ Τζιμ Ράντκλιφ κατέθεσε πρόταση ύψους 5,6 δισ. ευρώ, γεγονός που τον καθιστά φαβορί πλέον αφού ο σεΐχης Αλ Θανί από το Κατάρ πρόσφερε 5 δισ. ευρώ.

Η οικογένεια Γκλέιζερ έχει αποφασίσει να πουλήσει τις μετοχές των Κόκκινων Διάβολων αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει σε ποιον θα τις πουλήσει. Οι υποψήφιοι είναι δύο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Times το φαβορί πλέον δεν είναι οι Καταριανοί αλλά ο Ράντκλιφ.

Ο Βρετανός κροίσος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κατέθεσε τη νέα πρότασή του ύψους 5,6 δισ. ευρώ, ξεπερνώντας τα 5 δισ. ευρώ που πρόσφεραν οι Καταριανοί. Για να μεγαλώσει, μάλιστα, το προβάδισμά του, ο Ράντκλιφ φέρεται να δίνει στους Γκλέιζερ τη δυνατότητα να διατηρήσουν ένα ποσοστό μετοχών, αν φυσικά το επιθυμούν.

Από την άλλη πλευρά, ο σεΐχης Αλ Θανί δεσμεύεται να κάνει επενδύσεις και σε ό,τι αφορά τις υποδομές του κλαμπ, ελπίζοντας ότι αυτό θα γείρει την πλάστιγγα προς το μέρος του.

Πηγή: newsbeast.gr