Με τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στο Ηράκλειο, πέρασε την τελευταία μέρα πριν από τις εκλογές ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος βρέθηκε στον Κρούσωνα του δήμου Μαλεβιζίου και σε χαλαρό κλίμα γευμάτισε με δημοσιογράφους, τοπικά στελέχη του κόμματος, και υποψήφιους βουλευτές. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκλεισε την προεκλογική εκστρατεία με ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου το βράδυ της Παρασκευής και παρέμεινε στη γενέτειρα του, όπου αύριο θα ασκήσει όπως και στις 21 Μαΐου το εκλογικό του δικαίωμα, στις 10:30, στο 431 εκλογικό τμήμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης χαμογελαστός, είχε τη δυνατότητα να κάνει πιο χαλαρή κουβέντα με τους παρευρισκόμενους, ευχαριστώντας τα στελέχη του κόμματος για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει και στέλνοντας μήνυμα συμμετοχής στις κάλπες.

 Το μενού στο γεύμα που παρέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ περιελάμβανε αντικριστό και τσιγαριαστό κρέας, κρητικούς μεζέδες και βέβαια τσικουδιά, ενώ δεν έλειψε η κρητική μουσική και οι μαντινάδες.

Νωρίτερα ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε τα χωριά Προφήτης Ηλίας και Αγία Βαρβάρα του Ηρακλείου, ενώ κατέθεσε λουλούδια στο μνημείο για την Εθνική Αντίσταση στην πλατεία του Κρουσώνα.

Πηγή: newsbeast.gr