Στην Αλβανία μεταφέρθηκαν χθες τα φέρετρα με τις σορούς των τεσσάρων θυμάτων του μακελειού στην Ανδραβίδα, που έχει συνταράξει το πανελλήνιο. Οι δύο τραγικοί γονείς και τα παιδιά που σκότωσε ο 60χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού που νοίκιαζαν στην Ανδραβίδα, θα κηδευτούν, όπως αναφέρει το patrisnews.gr στην πατρίδα τους.

Τα φέρετρα με τις σορούς των θυμάτνω του μακελειού στην Ανδραβίδα

Υπενθυμίζεται ότι κατά την απολογία του χθες, ο 60χρονος επέμεινε ξανά πως «δεν θυμάται» τι συνέβη με τα παιδιά, και πως σκότωσε τους γονείς τους, γιατί δημιουργούσαν προβλήματα στην μητέρα του, που μένει στο σπίτι ακριβώς από πάνω. «Θυμάμαι έναν πυροβολισμό και μετά τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγαινε άλλο, ο κόμπος έφτασε στο χτένι», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες στον ανακριτή. Και συμπλήρωσε: «πήγα στο σπίτι τους και μαλώσαμε άσχημα, πιαστήκαμε στα χέρια. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο τους. Εκεί τους πυροβόλησα. Οι άνθρωποι αυτοί έκλειναν τον διακόπτη του νερού και του ρεύματος, και άφηναν την υπερήλικη μητέρα μου στα σκοτάδια και χωρίς νερό. Εκείνη την ημέρα, με πήρε εκείνη τηλέφωνο κλαίγοντας και μου είπε πως για ακόμη μια φορά δεν είχε ρεύμα και νερό. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο και προσπάθησα να εξομαλύνω την κατάσταση, όμως ο 32χρονος Αρμάντο Κλότσι μου επιτέθηκε φραστικά. Τότε πήγα από το σπίτι για να μιλήσουμε από κοντά. Η λεκτική αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε συμπλοκή των τριών μας. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο, όπου τους πέταξα στο κρεβάτι και τους πυροβόλησα».

Μάλιστα, σημείωσε ότι επέστρεψε στην Ανδραβίδα μετά το έγκλημα, ώστε τα βάλει φαγητό στο σκυλί του και όχι για να πάρει προσωπικά αντικείμενα, όπως ρούχα και χρήματα. «Δεν γύρισα στο σπίτι για να πάρω χρήματα, αλλά για να βάλω φαγητό και νερό στον σκύλο μου», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr