Έφτασε λίγο πριν τις 11:00 στον ανακριτή ο 60χρονος που ομολόγησε πως την περασμένη Τετάρτη σκότωσε τους ένα ζευγάρι και δύο από τα τρία παιδιά τους, μόλις ενός και δύο ετών, μέσα στο σπίτι τους, στην Ανδραβίδα.

Τον 60χρονο κατηγορούμενο θα υπερασπιστεί δικηγόρος που διορίστηκε από το δικαστήριο καθώς κανείς άλλος δεν ήθελε να τον υπερασπιστεί, όπως είχε αναφερθεί νωρίτερα στον ΣΚΑΪ.

«Δεν θέλω να θυμάμαι»

Κατά την ομολογία του ο 60χρονος αναφέρθηκε στις οικονομικές συναλλαγές που είχε με τον 32χρονο και τις διαφορές σχετικά με την αποπληρωμή των ενοικίων για το σπίτι στο οποίο κατοικούσε με την οικογένειά του. Στο παρελθόν ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος είχε διακόψει την παροχή νερού και ρεύματος στο ζευγάρι.

«Είχαμε τσακωθεί στο τηλέφωνο, και πήγα στο σπίτι να λύσουμε τις διαφορές. Του ζήτησα να φύγουν από το σπίτι, αλλά αρνήθηκε και μου επιτέθηκε.Τότε αντέδρασα έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και τους σκότωσα» φέρεται να είπε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος στους αστυνομικούς όπως αναφέρει το patrisnews.com.

Ο 60χρονος, υπό το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων της προανάκρισης, εξεταζόμενος, ομολόγησε, ότι διέπραξε τις ανθρωποκτονίες της 37χρονης και του 32χρονου. Ωστόσο, αρνήθηκε να αποκαλύψει το λόγο για τον οποίο αφαίρεσε τη ζωή σε δύο μωρά, λέγοντας πώς «δεν θέλω να θυμηθώ. Δεν έχω συγχώρεση για αυτό». Ο κατηγορούμενος επικαλείται ένα κενό όσον αφορά τη δολοφονία των δύο μωρών, σαν να έπαθε αμνησία και ξαφνικά να ξέχασε αυτό που έχει κάνει.

Πηγή: newsbeast.gr