Καθησυχαστικά ήταν και τα νέα αποτελέσματα από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 54χρονου Λαμιώτη αυτοκινητιστή που διαγνώσθηκε με covid-19 στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Μετά το αρνητικό τεστ στη γυναίκα του 54χρονου, αρνητικά ήρθαν και αυτά του γιου του, αλλά και του αδερφού του με της γυναίκας του. Απομένει ένα ακόμη αποτέλεσμα για το τεστ που έγινε στην ανηψιά του 54χρονου που όλοι ελπίζουν ότι θα επιστρέψει κι αυτό αρνητικό.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Λαμιώτης αυτοκινητιστής είναι θετικός στον νέο κορονοϊό, από τον ΕΟΔΥ δόθηκαν οδηγίες και εντολές για την ιχνηλάτηση των επαφών του από τη μέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα.

Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι προφυλάξεις που έπαιρνε από μόνος του για να προστατέψει τους ανθρώπους γύρω του, φαίνεται να είχαν αποτέλεσμα, ωστόσο ο έλεγχος θα συνεχιστεί. Προέχει επίσης να γίνει καλά ο ίδιος που έχει εισαχθεί στη ΜΕθ κορονοϊού με την κλινική του εικόνα να είναι ενθαρρυντική.

Να σημειώσουμε τέλος ότι μαζί με τα δείγματα από τους συγγενείς του 54χρονου, εξετάστηκαν άλλα τρία «ύποπτα» περιστατικά του Νοσοκομείου Λαμίας που επίσης επέστρεψαν αρνητικά.