Φωτογραφίες που δείχνουν τους δύο πρωταγωνιστές του σκανδάλου Qatargate Αντόνιο Παντσέρι και Φραντσέσκο Τζιόρτζι να κρατούν βαλίτσες δημοσίευσε την Τρίτη (27/12) η ιταλική εφημερίδα La Ρepubblica.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, La Ρepubblica οι βαλίτσες που κρατούν ο ιταλός πολιτικός Αντόνιο Παντσέρι και ο σύζυγος της Εύας Καϊλή περιέχουν χρήματα.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου Steigenberge.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Οι φωτογραφίες από τις κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται ο ΣΚΑΪ– φαίνεται να έχουν τραβηχτεί στις 10 Οκτωβρίου όταν οι δύο Ιταλοί είχαν συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας του Κατάρ, Αλί Μπεν Σάμιχ αλ Μάρι.

Το ρεπορτάζ αναφορικά με τη συνάντηση γράφει: «Είναι 10 Οκτωβρίου. Απομένουν πέντε εβδομάδες μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η σκηνή λαμβάνει χώρα σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στη βελγική πρωτεύουσα. Το Steigenberger Wiltcher’s, που άνηκε κάποτε στην αλυσίδα Conrad ήταν πάντα η επιλογή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι όταν επισκεπτόταν την πόλη ως πρωθυπουργός για να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές συνόδους. Βρίσκεται σε μια από τις πιο κομψές περιοχές των Βρυξελλών και εύκολα μπορεί να κατανοήσει κανείς γιατί το επέλεξαν οι εκπρόσωποι του πλούσιου εμιράτου»

Πηγή: newsbeast.gr