Οι αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο «φως» για την παιδοκτονία του 7χρονου στην Κυψέλη προκαλούν αποτροπιασμό. Ο μικρός Ανδρέας αν ζούσε σήμερα θα γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Τα δώδεκά του χρόνια θα συμπλήρωνε ο μικρός Ανδρέας, το αγοράκι που δολοφονήθηκε με ασφυκτικό θάνατο επειδή ήταν άτακτο… Το μικρό αγόρι που στη σύντομη ζωή του δεν πρόλαβε να χαρεί τίποτα, που η κάθε του μέρα ήταν μια κόλαση. Η αδελφή του Ιωάννα υπέφερε όχι μόνο για τις δικές της πληγές, αλλά και για τα βασανιστήρια ακόμα και με τανάλια που ζούσε ο αγαπημένος της αδελφός.

Τόσο η μητέρα της όσο και ο σύντροφός της την χτυπούσαν, ενώ ο 33χρονος Πολωνός της απαγόρευε να πάει κάποιες ημέρες στο σχολείο για να μην γίνουν αντιληπτές οι μελανιές.

Παράλληλα ο σύντροφος της μητέρας της την έβαζε να κάθεται πολλές ώρες όρθια αλλά και γονατιστή ως τιμωρία. Ο 33χρονος κατηγορούμενος χτυπούσε τον αδελφό της, τον ανάγκαζε να κάθεται όρθιος στις γωνιές του σπιτιού, του απαγόρευε την σίτιση και στις περιπτώσεις που λόγω πείνας έπαιρνε φαγητό από την κουζίνα τον ξαναχτυπούσε. Μάλιστα, με τη χρήση σιδερένιου εργαλείου «έσπαγε» τα δάχτυλα του αδελφού της.

Γιαγιά 7χρονου στο Star: «Δεν το πιστεύω ότι μεγάλωσα ένα τέρας»

Η γιαγιά του Ανδρέα και της Ιωάννας ξέσπασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο. Είναι συγκλονισμένη και δεν το χωράει ο νους της πως ο εγγονός της δολοφονήθηκε με τέτοιο τρόπο και πως η κόρη της γνώριζε όλα αυτά τα χρόνια τι είχε συμβεί στο παιδί.

«Εννιά χρόνια έχω να δω το παιδί. Πήρε τα παιδιά και εξαφανίστηκε και μου είχε απαγορεύσει να τα πλησιάσω και τα παιδιά και αυτήν. Δεν γίνεται να γέννησα και να κουβάλησα ένα τέρας! Τα παιδιά μια χαρά ήταν όταν έφυγαν από μένα» δηλώνει η γυναίκα σοκαρισμένη.

Ο μικρός Ανδρέας στη σύντομη ζωή του ήταν σα να μην υπήρχε. Σχολείο πήγε για λίγο ενώ, όπως αποκαλύπτει μία γειτόνισσα του ζευγαριού, ο κατηγορούμενος ήταν καθημερινά μεθυσμένος και μαζί του έβλεπαν μόνο την Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το 2016 ο μικρός Ανδρέας είχε γραφτεί σε δημοτικό σχολείο στην Κυψέλη κοντά στην οδό Αχαρνών, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα φοιτούσε εκεί και η μεγάλη του αδελφή η Ιωάννα.

Πηγή: newsbeast.gr